66
|
|
712
|
식품공학과 |
2011-04-27 |
|
65
|
|
626
|
식품공학과 |
2011-04-27 |
|
64
|
Choi, H.K., Lim, Y.S., Kim, Y.-S., Park, S.Y., Lee, C.H., Hwang, K.W., and Kwon, D.Y., 2008, Free-radical-scavenging and tyrosinase-inhibition activit
조회수 849
식품공학과
08.05.29
|
849
|
식품공학과 |
2008-05-29 |
|
63
|
|
709
|
식품공학과 |
2008-05-29 |
|
62
|
|
727
|
식품공학과 |
2008-05-29 |
|
61
|
|
716
|
식품공학과 |
2008-05-29 |
|
60
|
Park, H.S., Lee, H.J., Shin, M.H., Lee, K.-W., Lee, H.J., Kim, Y.-S., Kim, K.O., and Kim, K.H., 2007, Effects of cosolvents on the decaffeination of g
조회수 720
식품공학과
08.05.28
|
720
|
식품공학과 |
2008-05-28 |
|
59
|
|
685
|
식품공학과 |
2008-05-28 |
|
58
|
|
558
|
식품공학과 |
2008-05-28 |
|
57
|
|
558
|
식품공학과 |
2008-05-28 |
|