76
|
|
546
|
식품공학과 |
2010-04-22 |
|
75
|
Choi, M. S., Choi, C. I., Jeong, E. A., Shin, J. K., Park, J. Y., Song, K. B., Park, J. H., Kwon, K. S., and Chung, M. S. Inactivation of Enterobacter
조회수 587
식품공학과
10.04.22
|
587
|
식품공학과 |
2010-04-22 |
|
74
|
Choi, Y. J., Cheigh, C. I., Kim, S. W., Jang, J. K., Choi, Y. J., Park, Y. S., Park, H., Shim, K. S., and Chung, M. S. Selection of Starter Cultures a
조회수 665
식품공학과
10.04.22
|
665
|
식품공학과 |
2010-04-22 |
|
73
|
Jang, J. K., Choi, Y. J., Chung, M. S., Park, H., Shim, K. S., and Park, Y. S. Isolation and Cultural Properties of Acetic Acid Bacteria for Productio
조회수 484
식품공학과
10.04.22
|
484
|
식품공학과 |
2010-04-22 |
|
72
|
Kim, Y. B., Choi, Y. J., Kim, S. H., Park, J. H., Chung, M. S., Song, K. B., Hwang, I. K., Kwon, K. S., and Park, J. Y. Disinfection of Iceberg Lettuc
조회수 586
식품공학과
10.04.22
|
586
|
식품공학과 |
2010-04-22 |
|
71
|
|
649
|
식품공학과 |
2010-04-22 |
|
70
|
|
665
|
식품공학과 |
2010-04-22 |
|
69
|
|
625
|
식품공학과 |
2010-04-22 |
|
68
|
|
722
|
식품공학과 |
2010-04-22 |
|
67
|
|
547
|
식품공학과 |
2010-04-22 |
|